Strik med korte ærmer en alsidig trøje til enhver sæson

Der findes få ting mere hyggelige end at svøbe dig i en blød og varm striktrøje på en kold vinterdag. Men du behøver ikke vente til vinteren for at rocke denne garderobeklassiker. Strik med korte ærmer er en alsidig trøje, der kan bruges året rundt. Den passer perfekt til sommerens kølige aftener, men kan også sagtens styles til vinterens lag-på-lag outfits. I dette blogindlæg vil vi give dig inspiration til, hvordan du kan style en strik med korte ærmer hele året rundt. Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her den perfekte strik med korte ærmer.

Sommerstil med strik

Til sommeren kan du style din strik med korte ærmer med et par højtaljede jeans og sandaler for et afslappet hverdagslook. Hvis du vil gøre det mere chic, kan du tage et par lange shorts og høje hæle i stedet. Tilføj et par statement øreringe og du er klar til en middag på en trendy restaurant.

Efterårslook med strik

Når efteråret nærmer sig, kan du parre din striktrøje med korte ærmer med en læderjakke og ankelstøvler. Hvis det er for koldt med bare ben, kan du altid skifte de lange shorts ud med jeans eller en midi nederdel. Tilføj en hat og en krydskrops-taske for det ultimative efterårslook.

Vinteroutfit med strik

Din striktrøje med korte ærmer kan også sagtens bruges i vintermånederne. Style den med en hvid skjorte under og et par ternede bukser for et preppy look. Hvis det er rigtig koldt, kan du tage en lang frakke over eller en strikket cardigan under. Tilføj et par ankelstøvler og en stor tote taske for et smart og praktisk vinterlook.

Forårstrend med strik

Når foråret kommer, kan du style din strik med korte ærmer med en smuk midi eller maxi nederdel og et par biker boots. Tilføj en denimjakke over for når det bliver køligt om aftenen. Hvis du vil have et mere romantisk forårstrend-look, skal du tage en blondetop under din strik med korte ærmer og en midi-nederdel i blomsterprint.

Oplev farverne med strik

En strik med korte ærmer i en farverig nuance er en perfekt måde at spice op enhver sæson på. En gul strik er perfekt til sommeren, mens en grøn strik kan bringe lidt natur ind i din vintergarderobe. Tænk på din strik med korte ærmer som en statement-piece og lad den viser dit fashion-fremtoning.

Ikke alene er strik med korte ærmer en komfortabel og alsidig trøje til enhver garderobe, den giver også mulighed for at eksperimentere med forskellige stilarter og farver. Så enden på dig at tage din striktrøje med fra sommer til vinter ved at eksperimentere med de forskellige måder du kan style den på. Gå i gang nu og find ud af, hvordan du kan opdatere din garderobe til enhver sæson.